Hej 
Jeg hedder Jeeva, og jeg er 46 år. Jeg er gift med Atchuthan og sammen har vi 4 dejlige børn, Nickolaj på 24 år, Emilja på 20 år, Soffija på 17 år og Amalija på 13 år. Jeg er uddannet som kontor assistent.

Jeg har hele livet ønsket at arbejde med mennesker, især med børn. Børn giver mig en utrolig glad mavefornemmelse, at se børn udvikle sig på bedste vis, og se den kærlighed der stråler ud af deres små øjne.

I min private pasningsordning ønsker jeg at give børnene en aktiv, men forudsigelig hverdag i gode, trygge, omsorgsfulde og rolige rammer. Jeg lægger vægt på, at barnet trives og har det godt. Jeg er utrolig glad for og stolt af at kunne være med til at give de små guldklumper den bedst mulige start på deres liv.

Jeg kan tilbyde en aktiv dagpleje i et sjovt, stabilt og sundt miljø med kærlige faste rammer og hjemlig hygge. Et sted hvor børnene kan lege, lære og være trygge, med tid og respekt for børnenes værdier, behov og færdigheder. Gode og sunde aktiviteter som bla. ture ude af huset der giver børnene kendskab til byen, legepladsen, trafikken, naturen, de forskellige årstider og traditioner. Alt sammen noget som giver anledning for megen læring, men også mulighed for mange gode samtaler.

For mig er det vigtigt at man er omsorgsfuld og åben, både over for børn og forældre. Jeg sætter pris på gensidig respekt, og et godt samarbejde med forældre, samt at jeg kan være med til at skabe en tryg hverdag for børnene. Både min mand og jeg er indstillet på dette ønske, som jeg har haft i mange år.

Vi bor i et dejligt hus på 196 kvadrat meter. Hvor der er plads og rum til børnene kan lege og udfolde sig på alle måder, både inde og ude. Vi har en dejlig stor have med terrasse, sandkasse, legehus og gynge. Vores have er også hegnet ind. 100% røgfrit. Jeg mener selv det er vigtigt at opnå et gensidigt tillidsforhold til børn og forældre ved åbenhed og ærlig snak.

Det er spændende at lære hvert enkelt barn at kende, og jeg glæder mig til at møde dit barn. Hvis du vil gerne høre mere om pasningsordning er du velkommen til at ringe til mig. Find ud af om det noget for dig.

Jeg er et åbent og positivt menneske og er meget kreativ, hvilket smitter af på min hverdag som dagplejer...

Del siden